Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ivett a felnőttben is visszatért Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. február 08.

ImageA Kiskunhalas elleni mérkőzésen is két ifjúsági és három serdülő korú játékos lépett pályára az Alcoa FKC csapatában. Közülük Kaszás Ivett szereplése azért jelentett külön örömet, mert a korosztályos válogatott átlövő a tavaszi térdsérülése óta először játszott a felnőttek között. Ivett jó védekezéssel és pályafutása első NBI-es góljával hálálta meg Mihály Attila bizalmát.

Tovább...
 
1-0-ra győzött a Vidi a Korona Kielce ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 07.

ImageKegyes volt hozzánk az időjárás ma délután, hiszen az eddig minden nap fújó szél abbamaradt a mérkőzés kezdetére, s egy-két fokot emelkedett a hőmérséklet is. Mint ahogy azt dr. Mezey György a délelőtti megbeszélésen kihirdette, csapatunk a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics -Szakály, Farkas I, Elek - Nagy, Alves, Vujovics összeállításban futott ki. A mérkőzés eleji néhány perces "tapogatózás" után a Vidi szerzett vezetést a 7. percben: Nagy Dani jobboldali beadását Vujovics készítette le, amit Alves mintegy 14 méterről kíméletlenül a bal felső sarokba bombázott (1-0).

Tovább...
 
A bécsi első sornak nem volt ellenszere Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 07.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 a két új tengerentúli játékossal erősítő Vienna Capitals otthonában lépett fel, és egy gólgazdag találkozón három gólos vereséget szenvedett. A bécsiek öt találatából négyet az első soruk jegyzett. - A Vienna Capitals vendégeként eddig még sosem tudott nyerni a Sapa Fehérvár AV19, és a mai estén is sajnos hamar hátrányba kerültünk. Rögtön az első emberelőnyüket ugyanis gólra váltották a hazaiak: Björnlie a kék vonalról bombázott Satosaari mögé (1-0).

Tovább...
 
Ifik: Tornagyőzelem Szekszárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageSzombaton négyes tornán vett részt az Alcoa FKC ifjúsági csapata. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől- A Rezsnyák Csaba által irányított fehérváriak három felnőtt együtes – az NBI/B-ben szereplő Tolna, valamint az NBII délnyugati csoportjának első két helyén álló Mohács és Szekszárdi FGKC – legyőzésével az első helyen végeztek! Cziráky Fanni lett a torna legjobb kapusa.

Tovább...
 
Albacomp-Falco-Szova KC Szombathely 85-80 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 07.

ImageKommentár nélkül: Albacomp-Falco-Szova KC / Szombathely 85-80 (16-21, 24-23, 27-18, 18-18) / Albacomp: Simon 9, Hanga 20/9, Toya 14/6, Lee 21, Banks 13/6 / Cs: Keller, Farkas, Fodor, Radovic 8. / Falco: Kálmán 17/3, Frazier 24/3, Pankár, Kazlauskas 14/12, Dies 14 / Cs: Borszéki, Horti, Wilson 11/3, Szanati.

 
Ma este csap össze a Fidesz Elnöki Stábja és a Vesta-CityLine csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageA Fidesz Elnöki Stábjának válogatottja játszik ma este a női futsal bajnok Vesta-CityLine csapat ellen a székesfehérvári Főnix csarnokban. A Fidesz-válogatott kerete: Gajda Róbert, Cser-Palkovics András, Szijjártó Péter, Ágh Péter, Zsiga Marcel, Koszorús László, Benkő Szilárd, Mihalovics Péter és Wildner Domonkos. A mérkőzést Arany Tamás, és a férfi futsal Eb-döntőt dirigáló Kovács Gábor vezeti.

Tovább...
 
Pénteki ellenfél: Korona Kielce Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 05.

ImageA Videoton FC a törökországi edzőtábor első mérkőzésén a lengyel Korona Kielce együttesével találkozik, a mérkőzésen a magyar listavezető a lengyel bajnokság 13. helyezettjével néz farkasszemet. A "Koronások" számára nem telt túlzottan vidáman a lengyel pontvadászat őszi idénye, a csapat 17 forduló után 3 győzelemmel, 6 döntetlennel és 8 vereséggel, 15 ponttal mindössze a 13. helyen áll. Előnye mindössze egy pont a kiesőkkel szemben, igaz, a tizedik helyzettel szemben is csak ennyi a hátránya.

Tovább...
 
Amatőr hokitorna a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageAz Agárdi Pálinkafőzde és a SAPA Fehérvár AV 19 amatőr jégkorong-tornát rendez február 7-én, 9.30-17 óráig a Velencei-tavon, a gárdonyi Sportbeachen. A tornára 4-8 fős csapatok jelentkezését várják. Minden csapat minimum 3 mérkőzést játszik, a mérkőzéseket hivatalos játékvezetők irányítják. A MJSZ (Magyar Jégkorong Szövetség) jelenlegi és valaha volt igazolt játékosai nem szerepelhetnek (OB1, OB2, utánpótlás) a csapatban.

Tovább...
 
Végre sikerélmény! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 05.

ImageAz Alcoa FKC idegenben nyert nyolc góllal a hat büntetőt hibázó Kiskunhalas ellen. "A bajnokság középmezőnyének kiegyensúlyozottságát jól mutatja, hogy a fehérváriak győzelmükkel három helyet léptek előre a tabellán." - nyilatkozta honlapunknak Pálfay Károly sajtóreferens. Az FKC-ben ezúttal a tíz akciógólt szerző Vincze Melinda bizonyult a legeredményesebb játékosnak.

Tovább...
 
Tizennégy fehérvári a válogatottban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 04.

ImageA magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, Ted Sator kijelölte harmincnégy tagú bő keretét, amely jövő kedden elkezdi a felkészülést a vilniusi Challenge Cup-tornára. Az Alba Volán csapatából tizennégyen kaptak meghívót. - És megkapta volna a tizenötödik is, ám a kiváló védő, Rastislav Ondrejcik sérülés miatt nem állhat rendelkezésre, ahogy a dunaújvárosi Galanisz Nikandrosz is hasonló okok miatt hagyja ki a tornát, amelyen egyébként több fiatalnak is lehetőséget ad a bizonyításra a kapitány.

Tovább...
 
A Vidi megérkezett Belekbe, Mezey dr. már edzést is vezényelt Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 04.

ImageTegnap délután szerencsésen megérkezett a Vidi küldöttsége a törökországi Belekbe, s a játékosok elfoglalták szobáikat a Calista Hotelben. Dr. Mezey György még a vacsora előtt átmozgató edzést vezényelt a csapatnak - mire a fiúk bekvártélyozták magukat a szállodába. Az "előörs" tagjai (Horváth Gábor, Varga Endre és Debreczeni Tibor) már mindent előkészítettek, így profi körülmények várták a játékosokat.

 
<< Első < Előző 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6062 - 6072 / 7450